Aanmelden / Activiteiten

Kom in beweging tijdens de Harderwijkse Sportweek

Terug naar nieuwsoverzicht
4 september 2024

Kom in beweging tijdens de sportweek

Van 13 t/m 23 september 2024 staat Harderwijk in het teken van sport! Het is namelijk de Harderwijkse Sportweek, de perfecte week om sport in het middelpunt te zetten. Vanuit GA! hebben we, in samenwerking met verschillende lokale partijen, een prachtig programma opgezet!

De sportkaravaan, niet uit de sportweek weg te denken.

Groep 3 en 4 kunnen deze week mee doen met de Sportkaravaan, dit rijdende sportspektakel is elke dag in een andere wijk te vinden. Na schooltijd kun je komen vrijspelen bij ons. 

Voor de kids van groep 5 t/m 8 hebben we elke dag een nieuwe uitdaging. De daily mile, een strijd bij de GA! sportquiz, of de kids komen in hun eigen sporttenue naar school en ze gaan nog aan de slag met beweegopdrachten.

Goed voorbeeld doet volgen

Ook de leerkrachten van de kinderopvang, basisonderwijs en het voortgezet onderwijs moeten er aan geloven, 1 minuut planken en jij ontvangt van ons het officiële, unieke en spectaculaire plank diploma, hoeveel fitte leekrachten hebben wij aan het eind van de week denk je?

Niemand is te oud om mee te doen

Ook de senioren laten zich zien bij de activiteiten. Bewegen met je kleinkinderen, naar de start van de beweegcarrousel bij VVOG of meedoen aan de beweegochtend in Hierden.

Ik wil ook!

Bij elke sportaanbieder in Harderwijk kun je altijd mee doen met een vrijblijvende proefles. Deze week is daar natuurlijk uitermate geschikt voor. Of wil je lekker in je eigen tijd bewegen? Check dan onze beweegroutes door de stad.

Alle informatie is natuurlijk ook terug te vinden op onze website.

Bekijk ook deze nieuwsberichten

GA! Harderwijk is een initiatief van